Таїланд знову відкритий для українців.

Автор ProTavel

Після довгої паузи в прийомі іноземних гостей в зв’язку зі світовою пандемією Туристичне управління Таїланду (TAT) з радістю повідомляє, що Таїланд знову відкрив свої кордони для українців і запрошує їх на відпочинок і довгострокове перебування вже цієї зими.

В даний час Таїланд пропонує українцям кілька варіантів для в’їзду: нова туристична віза (TR) терміном дії 90 днів, спеціальна туристична віза (STV), яка дозволяє перебувати в країні 90 днів з максимальним продовженням до 270 днів, і інші довгострокові неімміграційні візи.

Очікується, що найближчим часом буде офіційно оголошено про відновлення безвізового в’їзду, що дозволить українцям відвідувати Таїланд на термін до 45 днів без оформлення візи.

«З червня Таїланд живе в звичайному режимі і повністю готовий до прийому іноземних гостей. Різноманітні візові опції і членство в Elite Card надають відмінну можливість для українців, зокрема, для професіоналів, зайнятих віддаленою роботою і членів їх сімей, уникнути негараздів місцевої зими і провести найхолодніші місяці року в теплому і сонячному Таїланді, який також є одним з найбільш безпечних місць в світі щодо пандемії COVID-19 », — прокоментувала пані Ваджанан Сільпаворнвіват, директор представництва TAT в Східній Європі.

Що стосується авіасполучення з Таїландом, все більше авіакомпаній відновлюють рейси в країну. Кілька великих авіакомпаній, в тому числі Turkish Airlines, регулярно виконують рейси в Бангкок. Emirates і Qatar Airways планують запустити рейси на Пхукет вже в грудні 2020 року.

«Ми раді, що провідні авіалінії світу виступили зі спеціальними ціновими пропозиціями, щоб зробити подорож українців до Таїланду приємним з самого початку», — додала пані Сільпаворнвіват.

У зв’язку зі світовою пандемією перед польотом до Таїланду необхідно отримати дозвіл на в’їзд (Certificate of Entry), сертифікат придатності до польоту (Fit to Fly Certificate) і негативний ПЛР-тест на COVID-19, зроблений не раніше, ніж за 72 години до вильоту .

Після прибуття в аеропорт Таїланду всіх відвідувачів просять пройти 14-денний альтернативний державний карантин (ASQ) в затверджених урядом місцях. В даний час існує більше 100 варіантів розміщення на термін ASQ в Бангкоку і інших провінціях, включаючи популярні пляжні курорти, такі як Пхукет, Самуї і Паттайя.

Такі посилені процедури і вимоги до в’їзду покликані забезпечити захист здоров’я як місцевого населення, так і прибувають відвідувачів. Таїланд, де за весь період пандемії зареєстровано близько 4200 випадків COVID-19 і 60 смертельних випадків, згадується Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) як приклад успішного управління ситуацією з COVID-19 і є одним з найбезпечніших місць на планеті в плані пандемії.

 

Після проходження карантину та отримання негативного результату ПЛР-тесту настає час насолодитися перебуванням в Таїланді в повній мірі. Туристів чекають прекрасні пляжі і ідилічні острова на півдні, гірські пейзажі і унікальна культура півночі, чарівні палаци і храми серед сучасних хмарочосів в Бангкоку, смачна вулична їжа і багато іншого. Чудова природа, багата культурна спадщина і всесвітньо відоме тайське гостинність зроблять вашу поїздку в Таїланд, як завжди, незабутньою.

В даний час українці, які хочуть відвідати Таїланд, повинні подати заяву на отримання візи в Посольство Королівства Таїланд в Варшаві за 3 тижні до запланованого від’їзду. Для зручності заявники можуть передати повноваження довіреним особам або агентам в Польщі для подачі заявки від їх імені. Список авторизованих агентів, а також інші корисні поради по в’їзду в Таїланд доступні на сайті tourismthailand.com.ua

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше