Політ над Києвом

Автор ProTavel

Станом на 15 лютого продаж квитків на унікальний рейс проекту «Політ над Києвом» завершено. Попит на незвичайний рейс, запланований на 7 березня, перевершив усі очікування — квитки «розлетілися» за рекордно короткий час. Станом на ранок 15 лютого усі квитки розкуплені. При тому, на електронну адресу excursion@flyuia.com надійшло близько тисячі звернень.

Співробітники авіакомпанії МАУ щиро дякують пасажирам за виявлений інтерес. «Авіація завжди заворожувала. Для нас це знак, що усі скучили за перельотами та небом, так само, як і ми. Крім того, для нас, співробітників авіакомпанії, це сигнал, що «закулісся» авіації дуже цікаве нашим пасажирам. І ми із креативною командою МАУ обіцяємо рухатися у цьому напрямку і надалі. Ми вже готуємо нові цікаві проекти», — говорить Богдан Скотников, керівник проекту «Політ над Києвом».

Зважаючи на величезну кількість запитів та бажання співробітників авіакомпанії МАУ відгукнутися на виявлений інтерес, у авіакомпанії вирішили відкрити додатковий рейс проекту «Політ над Києвом» 13 березня.

«Екскурсоводами» на маршруті будуть пілоти МАУ, які летітимуть із пасажирами у салоні та супроводжуватимуть політ авіаційними історіями!

Що ж передбачає мандрівка у такій компанії?

— політ над Києвом на Embraer 195 на висоті 900 метрів над рівнем Дніпра за маршрутом у напрямку таємничого Чорнобиля;

— огляд Boeing 777 на пероні аеропорту «Бориспіль»;

— фото в кабіні льотного екіпажу;

— селфі з пілотом;

— розіграш сувенірів та подарунків.

А ще пілоти з радістю нададуть відповіді на безліч запитань та розвіють міфи, якими оповита авіація. Які професійні забобони є у пілотів? Чи правда, що літак може летіти на одному автопілоті? Чи можна летіти без двигунів? Що таке турбулентність та чи варто її боятися? А ще багато секретів і лайфхаків.

Оскільки кількість місць на борту обмежена, пріоритет надаватиметься пасажирам, які направили заявки, але не змогли забронювати місця на політ 7 березня. Для запиту та уточнення інформації щодо наявності місць, можна звертатися на елекронну адресу excursion@flyuia.com.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше