У Галілеї оновлений парк відпочинку і пляж Дога. Як змінилися зони відпочинку? Нові можливості для кемпінгу і не тільки.

Автор ProTavel

У Галілеї оновлений парк відпочинку і пляж Дога. Сума, витрачена на розвиток зон відпочинку, склала 30 млн шекелів (понад 9 млн $). На експлуатацію туристичних об’єктів оголошений тендер.

На оновленому пляжі Дога побудований ресторан, магазин та кафе, туалетні кімнати і роздягальні, спортивні та ігрові об’єкти, а також автостоянка та майданчик для кемпінгу на 40 наметів, в тому числі групових, і на 37 будинків на колесах. На території є електрика, доступ до питної води та багато іншого.

Пляж і парк розташовані на північному сході Галілейського моря і займають площу в 100 тис. Кв м.

Генеральний директор Міністерства туризму Ізраїлю Амір Халеві: «Дога встановить новий високий стандарт кемпінгу в Ізраїлі. Ми вважаємо, що це місце буде користуватися попитом в літні і зимові місяці, в тому числі серед туристів з-за кордону, яким важливий якісний відпочинок і тепла погода взимку ».

Галілейське море — одне з 4 морів в Ізраїлі і неоціненний природний ресурс. Згідно з Новим Заповітом, ці місця пов’язані з земним життям Ісуса Христа.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше