Опатія проводить лютий під знаком любові

Автор ProTavel

Опатія, Хорватія — Любов править ОПАТІЯ в лютому! Цей місяць, присвячений закоханим, відрізняється романтичною атмосферою в місті і численними програмами, присвяченими нашої самої високою емоції, тієї, яка є причиною всіх людських надій, страждань, захоплень і щасливих моментів. Любов лежить в основі Опатії. На цьому фундаменті зародилися численні романи серед аристократії і знаменитих гостей міста під час його туристичного становлення, а красиві парки з прихованими стежками, довгий променад по березі моря і теплі вечори, підсвічені зірками, і сьогодні дарують дивовижні пейзажі для особливих моментів для двох. Не дивно, що кілька років тому Опатія визнана найромантичнішим містом Європи і придбала репутацію надзвичайно популярного місця для проведення весіль.

У лютому цього року романтичний настрій міста ще більше підкреслює не тільки приємне освітлення громадських місць, а й сотні сердечок і прекрасних послань, якими Туристичне об’єднання міста Опатії прикрасило парки, площі і вулиці. Після чарівництва очікування Нового року, який підкорив Хорватію і весь світ, сьогодні Опатія шле нове повідомлення — «Відчуй Любов!». А саме, прекрасне оформлення міста отримає своє «цифрове продовження» в соціальних мережах і на інших комунікаційних каналах, де продовжиться кампанія, націлена на постійних гостей і для тих, хто недавно закохався в Опатию із запрошенням до нових зустрічей в цьому місті якомога швидше.

Для гостей з Хорватії і для всіх тих хто може запланувати свій приїзд протягом «місяця закоханих», готелі Опатії підготували чудові пропозиції та акції, які триватимуть весь лютий, з особливим акцентом на свято Святого Валентина. Кращі гастрономічні пропозиції

Відомих ресторанів готелів, спеціально підготовлені програми велнес і розкішно обладнані номери подарують незабутній відпочинок в Опатії!

Романтичну атмосферу Опатии створює і унікальний музичний супровід. В суботу 13 лютого, в рамках відбору хорватських виконавців для конкурсу «Євробачення», пройде захід Dora, на якому переважають любовні ноти. Продовжуючи традиції музичних фестивалів Опатії, які відзначили всі минуле століття і залишили за собою цілу низку хітів на яких виросли покоління, Dora в Опатії збирає «музичні вершки» з усією Хорватії, представляючи на цьому фестивалі пісні, які написані найкращими хорватськими та іноземними авторами.

Опатія вітає вас в День всіх закоханих!

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше