Призначення нового генерального директора Етьєна Петіпа (Etienne Petitpez) в готелі Airelles Val d’Isère, Mademoiselle.

Автор ProTavel

Ми раді повідомити, що посаду нового генерального директора в готелі Airelles Val d’Isère, Mademoiselle зайняв Етьєн Петіпа (Etienne Petitpez) — професіонал з багаторічним міжнародним досвідом роботи в індустрії гостинності.

Коментуючи свій вступ в нову посаду Етьєн Петіпа каже: «У готелі Airelles Val d’Isère, Mademoiselle є щось виняткове, це те місце, яке викликає у мене особливі почуття і емоції, які я хочу передати і поділитися зі своєю командою. Це почуття теплого гостинності та бездоганного сервісу … Таку радість можна знайти в тому, щоб перевершити самого себе і передати щастя іншим! ».

Г-н Етьєн Петіпа має багаторічний досвід роботи в готельній індустрії — до призначення на посаду генерального директора готелю Airelles Val d’Isère, Mademoiselle, він очолював команду паризького Ritz в якості Директора з розміщення, активно беручи участь в підготовці паласу до відкриття. Крім цього Етьєн Петіпа працював в провідних світових готелях: Palais Namaskar в Марракеші (Oetker Collection), Hotel Bristol (Oetker Collection), Hotel Meurice (Dorchester Collection).

Разом з командою готелю Mademoiselle Airelles Етьєн Петіпа обіцяє незабутній гірськолижний сезон, одним з головних подій якого стане відкриття нового гастрономічного ресторану «Loulou Val d’Isère» — філії модного паризького ресторану Loulou.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше