Відпочинок на мальдівському острові Маадий.

Автор ProTavel

Тут завжди панує пожвавлення, і шампанське не перестає литися рікою. Цікаво, яке оригінальне застосування знайшли йому в цьому році. Вірніше, не стільки найпопулярнішому ігристому напою. До нинішніх різдвяних і новорічних свят тут побудували найвищу на Мальдівах 9-метрову плаваючу ялина з більш як 2400 перероблених пляшок шампанського.

На створення цієї незвичайної конструкції — найвищого в цьому році плаваючого дерева на Мальдівах — пішло цілих 18 днів.

Урочиста церемонія «відкриття» цієї стильної і незвичайної їли, вогні якої так барвисто висвітлили всю лагуну, відбулася ввечері 22 грудня в переддень католицького Різдва. Потім для всіх присутніх влаштували запальну вечірку з дискотекою і ді-джеєм. Старт чарівним новорічним пригодам був дан.

У наступні святкові дні гостей острова чекають найрізноманітніші розваги на будь-який смак: виготовлення новорічних листівок або змагання на байдарках, йога на сході сонця або романтична нічна вечірка в арабському стилі, а також безліч інших цікавих і веселих заходів.

Святкування Нового 2020 року обіцяє стати незабутнім!

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше