Ольга Дяченко. Туристичний оператор «Сієста»

Автор ProTavel

Вона одна з найяскравіших фігур на просторах туристичного бізнесу. Харизматична, творча, вічно фонтануюча ідеями і позитивними емоціями. Її важко застати вдома, простіше на Алясці або в Японії. І все ж мені пощастило, перед самим виходом журналу ми поспілкувалися з Ольгою Дяченко в її офісі, в якому, як завжди атмосфера вічного піднесення

Ольга! Як вам вдається втримати таку ноту в колективі?

Я нічого не утримую. Ми просто все однодумці і ентузіасти. Ми з тих людей, для яких існують тільки білі списки, чорних немає. І в цих білих списках тільки світлі люди, а по-іншому зараз не можна. Світ настільки загруз в негативних емоціях, що лише дай слабину, і тебе засмокче. Тому, в наших офісах завжди грає музика, і невимушена атмосфера зведена «в культ». На роботі ми проводимо більшу частину життя, і тільки на позитивних нотах можна витримати тієї напруги, з яким стикаються щодня працівники туризму.

І все ж … Ольга, думаю, дуже багато залежить від вас. Ми з вами знайомі довгі роки. Скільки пам’ятаю, ви — все така ж, в потоці нових проектів і подорожей. Поділіться секретом, як вдається вам все встигати: писати книги, якими зачитуються тисячі людей, керувати однією з найстабільніших туроператорских компаній, подорожувати навколо світу, писати блоги і вести соціальні сторінки, та ще й виглядати на всі 100.
Думаю, це заслуга більше проведення, ніж моя. Так сталося, що мій пульс завжди бився прискорено (сміється). Мені довелося витратити чимало часу і сил, що б навчитися акумулювати свою енергію. Ті, хто занадто яскраво горять, швидко згорають. Але, за компліменти, дякую!

Бачив на ФБ нариси про останньому вашому подорож на Сейшели. Дуже красиві кадри, завжди з цікавістю читаю дороговказні замітки «Сіесточкі — туроператора», яка вічно забирається в самі приголомшливі місця. Скажіть, для вас — країна, куди ви завжди повернетеся це?

Україна, звичайно … Але, а якщо, ми говоримо про подорожі, то дуже люблю Америку, Італію, Францію, поїздки в ці країни один — три рази на рік обов’язкові.


Сама запам’ятовується екскурсія?
Політ над Великим Каньйоном на вертольоті. Неймовірне відчуття, коли ти всіма фібрами своєї душі відчуваєш міць і велич природи. А ще, коли тобі дають сісти за штурвал! Ух! Відчуваєш себе Богом!

Кращі готелі, на вашу думку, в країні …

Мальдіви, однозначно. Особливо це стосується вілл на воді або бич вілл. Величезні території і оздоблення, яких вражають. Більш того, постійно відбудовуються нові комплекси з найсучаснішими
технологіями «Розумного будинку»


Яким був «самий ВІП сервіс» і де …?

Напевно, все ж в Штатах. У більшості делюксовскіх готелів є так звана машина «хаус кар». Ти можеш безкоштовно, в межах певного кілометражу, замовляти її на рецепції для будь-якої своєї поїздки. Скажу чесно, приємно проїхатися для шопінгу на бентлі, Теслі
або кадиллаці в супроводі красеня водія …

В якій країні, самі привітні і веселі люди, на вашу думку?
Думаю, це Кариби. Якщо в цілому брати напрямок.

Країна — відкриття …

В’єтнам і Ізраїль. До В’єтнаму я закохалася багато років, і це любов вже багато років гріє душу. Повірте! Немає жодної людини, які повернувся б з цієї країни не задоволеним. Якщо і є народ, який уміє цінувати мир — це в’єтнамці. Занадто дорогою ціною вони коли — то заплатили за нього. Що стосується Ізраїлю. У мене дивним чином довгі роки не складалися поїздки туди. Де я тільки не була, а в Ізраїль не потрапляла. І ось, минулої осені з’їздили сім’єю. Чесно! Однозначно повернуся, і не один раз

Ваші заплановані подорожі?
Зараз їду в Японію, далі запланувала собі ще пару цікавих напрямків. Між цим однозначно вирвемося з друзями в парочку місць, куди нога багатьох туристів не любить ступати, через острах «подорожувати в сліпу».

Що це означає?
А це значить, що я в інтернеті знаходжу цікаві місця: містичні, чудові і навіть дивакуваті і тягну туди своїх однодумців. Не завжди мета виправдовує засоби (сміється), але, по крайней мере, краще шкодувати про те, що було, ніж про те, чого не було.

Чи є ще на мапі країни в яких ви не були?
Є. Але їх стає все менше і менше. Але, це мене не лякає. Почнемо освоювати тундру і тайгу.

Скажіть, коли ви працюєте, якщо не секрет?
Всі 365 днів в році. Зараз, що б бути успішною людиною не обов’язково просиджувати штани в офісі. Тобі досить мати телефон, інтернет і комп’ютер.
Знаю, в ваші Авторські тури дуже складно потрапити. Яким чином відбувається відбір на них.
Не знаю, звідки така інформація. Я завжди рада хорошій компанії. Те, що тури, які я придумую, закриваються за пару днів — це чесно. Але! Я просто кидаю клич по друзях або розміщую інформацію на сторінці в ФБ. От і все. Якщо бачу, що людина бажає, як і я відкрито пізнавати все нове ласкаво просимо в мій світ «В СТИЛІ СИЄСТА»

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше