Діа Капсіс. Курорт «Capsis».

Автор ProTavel

Історію готелю пишуть його гості. Але тільки одна людина в усьому світі — його власник — може знати всі таємниці, секрети і передбачити майбутнє свого творіння. Історія курорту Capsis однозначно гідна одного разу бути викладеною в хорошому романі. По- луостров, який сім’я Капсіс, по частинах набувала у власність близько півстоліття тому, ще до нашої ери був давньогрецьким адміністративним центром — містом Аполонія. Коли почалося будівництво готелю, під землею знаходили дивовижні предмети. Сади, якими сьогодні захоплюються всі гості готелю, розводили на каменях. Про селі Агія Пелагія ніхто не знав, зате тепер, завдяки Out of theBlue Capsis, вона у всіх путівниках світу.

Хто ті люди, які приїжджають відпочивати в Out of the Blue, Capsis Elite Resort?

Ми приймаємо дуже багато людей. Але гості, якими я особливо дорожу, це сім’ї, які приїжджають до нас з року в рік. На деяких віллах ви можете бачити таблички з іменами. Це як раз в честь таких гостей. Багато сімей приїжджають до нас з немовлятами на руках і ми бачимо, як діти ростуть, стають прекрасними молодими людьми! Саме тому під час підготовки до кожного нового сезону перше питання для всієї команди Out of the Blue Capsis: чим ми займемо дітей влітку? Тому що саме діти привозять батьків до нас, а не навпаки. Чим ми займемо дітей влітку? Тому що саме діти привозять батьків до нас, а не навпаки.
Діа Капсіс

Опишіть «ідеальний день» гостя курорту.

О 7.30 ранку на мисі ми проводимо заняття йогою. Далі, звичайно ж, сніданок. Потім — в Медичний оздоровчий центр «Ейфорія омолодження». Тати та мами можуть пройти дуже ефективні процедури на новітньому медичному обладнанні, а діти в цей час відправляються в Минойский Парк Розваг. У готелі 2 пляжі. На них безліч модних водних розваг. Пообідати і повечеряти можна як в Red Pеpper, так і в a la carte ресторанах курорту: Seasalt & Rosemary, H20 GourmetGrill, Amarando на пляжі, Safran, ресторан кошерної кухні Apleton. Останні кілька років на курорті діє кошерний a la carte ресторану «Аплітон». Я прийняла рішення відкрити ресторан кошерної кухні, адже люди, які хочуть харчуватися по-особливому, повинні мати можливість приїжджати на відпочинок зі своїми сім’ями і не відчувати обмеження ні в чому. Увечері в готелі безліч розваг. А для дітей ми влаштовуємо нічні походи з наметами. На півострові багато романтичних місць для пікніків, побачень, прогулянок під місяцем. На сніданку можна зустріти багато людей, тільки що повернулися з пробіжки. Гості часто тренуються в фітнес клубі Fit4Life або з персональним тренером.
Діа Капсіс

Готель віддає перевагу спортсменам?

Готель віддає перевагу тим, хто прагне до самовдосконалення, бережуть своє здоров’я, вчать цьому своїх дітей. Звичайно ж, ви можете влаштувати вечірку з розмахом в будь-який з вечорів і веселитися до ранку. Але ми хочемо, щоб наші гості, перебуваючи на курорті, перетворювалися, розлучалися з хворобами назавжди, відчували приплив сил і енергії, ставали кращими!
Діа Капсіс

Чим ексклюзивна колекція номерів Out of the Blue Capsis Elite Resort відрізняється від luxury сегменту, який пропонують інші європейські курортні готелі?

Вона унікальна. Я хочу, щоб гості ексклюзивної колекції жили в розкішних умовах, в комфортних і ультра стильних номерах, але в оточенні справжньої і навіть трохи дикої природи. Жива природа повинна бути живою. Жоден ландшафтний дизайн не дасть вам відчуття життя і природної краси.
Діа Капсіс

Готель був не так давно перебудований. Номерів стало менше, чому?

Я хочу, щоб мій готель йшов в ногу з часом і відповідав запитам ринку. Раніше на Криті не було жодного готелю для проведення масштабних MICE заходів. Тому курорт Capsis складався на 90% з невеликих номерів. Тепер у нас є можливість поєднувати до 9 номерів в єдиний простір для 1 броні. Нам неодноразово прігождается ця опція. Наприклад, коли недавно готель відвідав шейх з подружжям і дітьми.
Діа Капсіс

Ми часто чуємо компліменти на адресу інтер’єрів Out of the Blue Capsis. Звідки ці унікальні предмети мистецтва? Хто купує їх для готелю?

З колекції моєї сім’ї. Ще моя мама почала її збирати, а я продовжую. Подорожую світом і купую те, що вважаю прекрасним! До речі, мої гості дуже часто привозять мені подарунки зі своїх країн, я дякую всім за увагу і турботу!
Діа Капсіс

Пропонувати медичні послуги гостям готелю — це велика відповідальність. Як ви решілісьна цей крок?

Саме для цього при Центрі працює доктор, який консультує гостей і проводить процедури, працює приголомшливий дієтолог і я особисто рекомендую всім пройти у нього консультацію. Ми пропонуємо дуже ефективні програми по очищенню організму і зниженню ваги. Але ж харчування під час Детокс теж має бути смачним! Ось над чим працює дієтолог Out of the Blue Capsis — становить правильне меню не тільки для програм по детокс, але і для ресторанів курорту. Ми також самі вирощуємо трави на території готелю.
Діа Капсіс

Дуже багато гостей пишуть у відгуках про те, що в Out of the Blue Capsis якась особлива, розслаблююча і умиротворена атмосфера, тут постійно легко на душі. Що це за місце таке?

Енергетика і аура на півострові дійсно незвичайні. Справа в тому, що після античного міста Аполонія, який розташовувався на півострові, ми стали такими жителями. Ніхто тут не жив в цьому часовому проміжку. Ось чому ми і наші гості так сильно відчуваємо приплив сил і енергії, коли знаходимося тут. У цьому місці острова — особливий мікроклімат. Якщо Крит заливає дощем, у нас, повірте, буде світити сонце. Вітру не дують в нашу сторону, море завжди спокійне і кристально чисте. І в ньому можна знайти справжні чудеса. Наприклад, коли я була 10-ою дитиною, батьки привезли нас на півострів і я вирішила викупатися. Зайшла в воду і побачила справжні кам’яні сходи, які вели на глибину. А коли облаштовували пляж, будівельники знайшли великі амфори недалеко від берега.
Діа Капсіс

Готель по праву став визнаним закоханими усього світу місцем для проведення весільних церемоній. На що здатні організатори весіль Out of the Blue Capsis?

Вони здатні втілити в життя абсолютно будь-яку саму фантастичну ідею. Ви собі навіть не уявляєте, скільки по-справжньому красивих весіль ми провели. І які складні завдання, часом, стояли. Я, наприклад, згадую одну греко — американську пару, яка провела у нас церемонію в грецькому стилі з дотриманням грецьких традицій при тому, що багато гостей з США були вкрай сучасних поглядів. Але це була чудова весілля і всім гостям дуже сподобалося. Ми також пишаємося, що в 2019 році були удостоєні нагороди «Кращий весільний курорт Греції» премії Seven Stars Luxury Hospitality і Lifestyle Awards. Сьогодні готелі пропонують велику різноманітність розваг для дітей. Конкуренція дуже висока.
Діа Капсіс

Але Out of the Blue Capsis створив унікальний проект — Минойский Парк розваг. Чия це була ідея?

Це моя ідея. Я хотіла, щоб діти не просто розважалися, грали в ігри, але і паралельно вивчали історію і культуру країни, в яку приїхали. Минойский Парк розваг — це репліка Кносского палацу і Лабіринту Мінотавра. Дітям приходити в клуб, спілкуватися з однолітками, грати і творити подобається. Французька премія Prixvillegiature 2019 відзначила готель нагородою «Кращий готель для дітей в Європі».
Діа Капсіс

Яке ваше улюблене travel — напрямок?

Індія. Дивовижна країна, в якій живуть дуже хороші люди. Я була запрошена Послом Греції в Індії і гостювала там на Великдень. У місті Кочін діє православна церква.
Діа Капсіс

Ваші 5 найулюбленіших міст планети?

Нью-Йорк, Москва, Київ, Стамбул. Всі ці міста мають неповторною енергетикою. І, звичайно ж, Афіни. Це моє місто! Сьогодні, напередодні 43-го сезону готелю, розкажіть нам про Out of the Blue Capsis Elite Resort але через 40 років.
Діа Капсіс

Яким готель буде в майбутньому?

Дякую Богу, у мене троє дітей і всі вони знавці готельного бізнесу. Вони по-справжньому люблять курорт Capsis. Тому я думаю, що тут все буде дуже добре. Можливо навіть краще, ніж зараз!
Діа Капсіс

www.capsis.com

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше