Ідеальна втеча з Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi

Автор ProTavel

Що може бути краще дня, проведеного в оточенні пальм, білосніжного піску і бірюзовою гладі океану під саундтрек у вигляді заспокійливого шуму прибою. У готелі Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi 8 березня всіх дівчат чекає найприємніша святкова програма. День можна почати з розслаблюючих SPA-процедур на основі ефірних масел в Willow Stream Spa. Після неспішного ланчу в Raha Market і сонячних ванн на терасі власної вілли, або біля 200-метрового Інфініті басейну, що розділяє острів рівно навпіл, можна відвідати кулінарний майстер-клас або відправитися проводжати захід на яхті за келихом ігристого.

На вечір можна запланувати відокремлений романтичну вечерю на терасі ресторану Azure. Свіжа риба і морепродукти під акомпанемент вин з місцевого льоху — ідеальний фінал незабутнього дня на Мальдівах. Вартість святкового пропозиції для двох стартує від 1500 $. При бронюванні вілл до кінця березня діє спецпропозиція: 30% знижка на проживання та upgrade по харчуванню до FB.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше