Зізнаємося в коханні мамам разом з Caesars Palace Dubai

Автор ProTavel

Весь березень у готелі Caesars Palace Dubai діятимуть приємні пропозиції для жінок з нагоди Дня матері та Міжнародного жіночого дня. Відпочинок в spa і незабутні враження у колі сім’ї — балувати милих дам потрібно кожен день, а не тільки в свята.

Провести час в тиші і на мить відволіктися від повсякденних турбот найкраще допомагає похід в spa. У Qua Spa в Caesars Palace Dubai неодмінно варто спробувати розслабляючий масаж Sence of Collection, а також відновлює процедуру для сяйва і тонусу шкіри Forest Therapy. Вартість подарункового набору становить $ 180. Пропозиція діє протягом усього березня, в тому числі у форматі подарункового сертифіката з терміном дії — 3 місяці.

Також в готелі діють спеціальні сімейні пропозиції. При бронюванні c 4 березня по 10 квітня 2021 року двох суміжних номерів категорії Palace Deluxe Rooms Partial Ocean View або Full Ocean View, а також сьютів One Bedroom Ocean Family Suite і Palace Deluxe Room Partial Ocean Family View всі гості отримують приємні бонуси. Наприклад, безкоштовне відвідування дитячого клубу Empire для дітей до 12 років, доступ до приватного пляжний клуб Cove Beach Club і в Fitness Gallery, а також разовий квиток для двох осіб на цілий день в аквапарк Laguna Waterpark, в зоомузей The Green Planet або в дитячий ігровий комплекс Mattel Play Town. Поспішайте, акція діє до 31 травня 2021 року.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше