Зелена ікра і ультразвукові хвилі в готелі Royal Mansour Marrakech

Автор ProTavel

Royal Mansour Marrakech, продовжуючи трансформацію спа-центру готелю в даний wellness-простір з найпередовішими процедурами, слідом за партнерством з австралійської косметичної маркою Intraceuticals, оголосив про співпрацю з двома іншими інноваційними та екологічними beauty-брендами — Subtle Energies і Dr. Burgener Switzerland.

Dr. Burgener — швейцарський косметичний бренд по догляду за шкірою, створений для професіоналів спа-індустрії і представлений в спа-центрах найкращих світових готелів. Косметика Dr. Burgener — це поєднання натуральних активних інгредієнтів з новітніми швейцарськими біотехнологічними методами, так в процедурах фахівці марки використовують зелену ікру, витягнуту з водоростей на острові Окінава і ультразвукові хвилі для догляду за шкірою на клітинному рівні. Клієнтам Royal Mansour будуть доступні кілька антивікових процедур, включаючи Swiss Anti-Aging Jewel з використанням меду, отриманого прямо з вуликів Швейцарських Альп. Всі процедури фахівці спа-центру Royal Mansour призначають індивідуально після ретельної діагностики шкіри.

 Subtle Energies — австралійський косметичний бренд, який завдяки більш ніж 25-річним клінічних досліджень, створив унікальну аюрведичний ароматерапію і процедури по догляду за шкірою, засновані на автентичних принципах Аюрведи.

У процедурах Subtle Energies використовують екологічно чисті масла, зроблені вручну по секретному сімейним рецептом. В Royal Mansour будуть представлені дві signature процедури марки: марма масаж і догляд за шкірою з використанням ефективної омолаживающей маски для обличчя 24K Gold Age Defying Facial. Марма масаж — це традиційна аюрведическая процедура для стимуляції життєво важливих точок і «прана» енергії з використанням трав, настояних на аюрведических маслах. Ідея марма масажу полягає в тому, щоб очистити заблоковану енергію, стимулюючи або заспокоюючи доши. Такий масаж допоможе зняти втому після довгого перельоту, стрес, відновити режим сну і поліпшити роботу лімфатичної системи.

На додаток до нових партнерських відносин з б’юті-брендами готель Royal Mansour також представить комплексні оздоровчі програми з метою поліпшення як фізичного, так і психічного здоров’я. Залежно від цілей клієнти зможуть вибрати одну з чотирьох програм — «Відновлення балансу», «Контроль ваги», «Омолодження» і «Підвищення імунітету» (три, п’ять, сім чи чотирнадцять днів).

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше