VIII Lviv Media Forum 2021 відбудеться у серпні!

Автор ProTavel

Сьогодні ділимось новиною, яку усі чекали: VIII Lviv Media Forum 2021 — буде!

Головна медійна конференція Центрально-Східної Європи Lviv Media Forum 2021 відбудеться 26-28 серпня у Львові.

Команда планує провести форум офлайн. Виконавчий директор ГО «Львівський медіафорум» Юрій Опока зазначає: «Ми докладемо усіх зусиль, щоб провести форум саме в офлайн-форматі. Адже велика цінність Lviv Media Forum — це живе спілкування, яке творить неймовірну атмосферу. Щороку ми об’єднуємо не лише журналістів, медіаменеджерів, маркетологів та комунікаційників, а й представників громадянського суспільства, влади та бізнесу, аби обговорити актуальні теми у світі медіа».

Фокусна тема події, програма та офіційний старт реєстрації будуть оголошені незабаром.

Нагадаємо, що VIII LMF мав відбутися у 2020 році, однак у зв’язку з пандемією, спричиненою COVID-19, подію було перенесено. За цей час організація «Львівський медіафорум» спрямувала свої ресурси на підтримку медіаспільноти та реалізувала 13 проєктів.

За 7 років подію відвідали понад 5500 учасників; участь у лекціях, дискусіях, майстер-класах та обговореннях взяли 600 спікерів з 50 країн світу. Команда ГО «Львівський медіафорум» створила екосистему людей, ідей та організацій, яка комплексно впливає на формування вільного демократичного медіаринку в Центрально-Східній Європі.

У попередні роки на майданчику медіафоруму виступали всесвітньо відомі журналісти, громадські діячі, лауреати Пулітцерівської премії та люди, які змінювали цей світ за допомогою слова, зокрема: Адам Міхнік, Енн Епплбом, Пітер Померанцев, Бернар-Анрі Леві, Денніс Чемберлін та інші. Тут ділились своїм досвідом та дискутували медійники з Reuters, Washington Post, BBC, The Wall Street Journal, The Guardian, Gazeta Wyborcza та інших світових медіа.

Щороку на медіафорумі підіймають важливі та актуальні для суспільства теми: свобода слова, корупція, війна, вільна журналістика, розвиток медіаринку, міжнародна політика.

LMF — це не просто медіатрадиція. Lviv Media Forum — це якісні знання, неординарний досвід, атмосфера та чудове місце для продуктивних знайомств із професіоналами з різних куточків України та світу.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше