HILTON ABU DHABI YAS ISLAND

Автор ProTavel

HILTON ABU DHABI YAS ISLAND, НОВІТНЯ КУРОРТНАЯ ГОТЕЛЬ СТОЛИЦІ ОАЕ, ВІДКРИЛА ДВЕРІ ДЛЯ СВОЇХ ГОСТЕЙ НА ОСТРОВІ ЯС

• Вона є частиною основного проекту компанії «Miral» в бухті острова Яс, ділового і розважального центру Абу-Дабі.

• Готель на 545 номерів пропонує своїм гостям безкоштовний доступ в тематичні парки острова Яс протягом усього часу перебування в готелі.

• Його екологічний і високотехнологічний дизайн сприяє зниженню споживання води і електроенергії.

Спроектований експертом світового класу — компанією «Miral», новий, захоплюючий дух курортний готель Hilton Abu Dhabi Yas Island привітав своїх перших гостей на острові Яс в Абу-Дабі. Готель розташований на набережній бухти острова Яс в Абу-Дабі, в його жвавій південного краю, що дозволяє гостям вільно відвідувати розташовані на березі торговельні центри, кафе і ресторани, а також розважальні заклади і нічні клуби світового класу.

Його Високоповажність Мохамед Халіфа Аль Мубарак, Голова «Miral» прокоментував цю подію: «Відкриття готелю Hilton Abu Dhabi Yas Island, що стала відмінним прикрасою набережній бухти острова Яс в Абу-Дабі, є для нас ще однією успішною віхою. Ми пишаємося розширенням нашої співпраці зі всесвітньо відомим брендом «Хілтон», який став частиною готельного сектора острова Яс. Це прекрасне свідчення нашої прихильності позиціонуванню острова Яс як світового центру відпочинку, розваг і ділової активності ».

Йохем-Ян Слейфер, президент «Хілтон» на Близькому Сході, в Африці та Туреччині зазначив: «Готель Hilton Abu Dhabi Yas Island є найкращим уособленням нашого бренду Hilton Hotels & Resorts, відкриття якого ознаменувало його повернення в столицю ОАЕ. Ми пишаємося нашою співпрацею з візіонерами з «Miral», а також тим, що є свідками стрімкого зростання багатоцільового розважального центру. Разом ми виводимо на ринок унікальне і технологічно просунуте пропозицію, розроблене і реалізоване з метою підвищення якості обслуговування гостей, а також націлене на забезпечення екологічної безпеки і розраховане на довгострокову перспективу соціально-економічного розвитку ».

Готель розрахований на 545 номерів (включаючи 59 люксів), пропонує широкий спектр послуг і включає фірмові ресторани і кафе, повністю обладнаний дитячий клуб, пляжний клуб, приголомшливий відкритий басейн з регульованою температурою, спа-салон і фітнес-центр, а також багатофункціональний конференц центр. Крім отримання безкоштовного доступу до тематичних парках «Yas Waterworld Abu Dhabi», «Ferrari World Abu Dhabi» і «Warner Bros.World ™», постійні гості будуть знаходитися в безпосередній близькості від «Etihad Arena» — першого в своєму роді багатофункціонального розважального комплексу в Абу-Дабі, а також від гоночної траси «Yas Marina» — місця проведення Гран-прі Абу-Дабі.

Метью Муллан, Генеральний директор Hilton Abu Dhabi Yas Island сказав: «Ми пишаємося тим, що відкриваємо двері нашого чудового готелю« Хілтон »на острові Яс в Абу-Дабі. Цей готельний комплекс — воістину перлина в короні бухти острова Яс, цей курорт включає в себе все, що хоче отримати сучасний гість, і в той же час відповідає найвищим екологічним стандартам, що є частиною програми компанії «Хілтон» «Подорожуй з користю 2030».

Компанія «Хілтон» взяла на себе зобов’язання скоротити вдвічі вплив на навколишнє середовище від своєї діяльності по всьому світу, акцентуючи увагу на екологічно безпечному дизайні, ефективній системі водопостачання, енергозберігаючих технологіях і безпечної утилізації відходів на всій території курорту. Щоб знизити споживання енергії, освітлення автоматично регулюється в залежності від часу доби. Споживання води передбачається скоротити за рахунок установки кранів з вбудованими аераторами і спеціальними насадками, які обмежують потік води, не впливаючи на її натиск. Також були впроваджені інтелектуальні системи утилізації відходів, а для забезпечення гарячого водопостачання використовуються сонячні батареї.

Курорт налічує безліч ресторанів, які можуть запропонувати гостям весь спектр послуг — від других сніданків до вечерь в спокійній і затишній атмосфері. Замовивши на обід страви з «Graphos Social Kitchen», гості можуть скуштувати класичні домашні страви, сидячи поруч з однією з численних відкритих кухонь з видом на блискучий басейн. Бар і гриль «Capila» дозволяє гостям розслабитися біля басейну з охолодженими напоями та легкими закусками, а в стильному лаунж-кафе «OSMO» гості можуть помилуватися красивими видами і покуштувати свіжі ранкові делікатеси, чудовий післяобідній чай або експериментальні коктейлі, які роблять його ідеальним місцем для любителів поспостерігати за заходом сонця.

Великі приміщення, бальні або конференц-зали з окремими входами підходять для проведення будь-яких заходів — від невеликих зустрічей до банкетів, весіль та міжнародних конференцій. Це два бальні зали і 12 багатофункціональних приміщень. Крім того, готель розташований в 9 км від аеропорту Абу-Дабі, в 32 км від центру Абу-Дабі і в годині їзди від Дубая, що робить його зручним місцем перебування.

Готель Hilton Abu Dhabi Yas Island — перший з трьох нових готелів цієї компанії, розроблених «Miral» і відкриваються на острові Яс. В даний час очікується відкриття компанією «Хілтон» на острові Яс готелю «DoubleTree» і «WB ™ Abu Dhabi» — першого в світі готелю компанії «Warner Bros.», який стане частиною «Curio Collection», створюваної «Хілтон».

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше