Мальта стане вуглецю — нейтральної до 2050 року

Автор ProTavel

Відповідно до Зеленим пактом для Європи (European Green Deal) Мальта повинна досягти повної вуглецевої нейтральності до 2050 року. Проте, як заявив в кінці січня міністр навколишнього середовища Аарон Фарруджа (Aaron Farrugia), на острові Гозо наближення до нульового сумарному викиду парникових газів і нульового сумарного забруднення навколишнього середовища очікується в більш, короткостроковій перспективі.

Відповідно до загальної домовленості між міністерством навколишнього середовища і міністерством енергетики, Гозо розглядається як перший регіон Мальтійський Республіки, якого торкнуться перетворення в даній області. Стратегія переходу острова до економіки з нульовим викидом вуглецю буде анонсована протягом найближчих місяців.

Серед основних її пунктів — електрифікація громадського транспорту, використання альтернативних джерел енергії (включаючи сонячну), а також впровадження інноваційних технологій по досягненню декарбонізації.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше