МАУ відновлює польоти до Баку

Автор ProTavel

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» рада повідомити про можливість  відновлення рейсів до Баку з 13березня 2021 року.Рестарт поновить пряме авіасполученняміж столицями України та Азербайджану, а також забезпечить пасажирів з різних регіонів України зручними стикуваннямиу Києві.

До кінця квітняМАУ планує здійснювати польоти в аеропорт імені Гейдара Алієва двічі на тиждень щовівторка та щосуботи.

Наразі в’їзд до Азербайджану дозволений тільки громадянам Азербайджану, співробітникам і керівникам дипломатичних представництв і консульств в Азербайджані і членам їх сімей, іноземцям з видом на проживання, членам родини резидента (діти, батьки, чоловік/ дружина при наявності документів, що підтверджують родинні зв’язки)за умови наявності негативного результату ПЛР тесту, що був зроблений в акредитованій лабораторії «IMMD»не більше, ніж за 48 годин до вильоту. Обов’язковою вимогою є наявність роздрукованого результату негативного тесту на COVID-19, який містить QR –код, що дає можливість електронної верифікації документа для перевірки, відповідно до вимог міжнародного аеропорту ім. Гейдара Алієва.

В свою чергу подорожуючим із Баку до міст України необхідно мати при собі лише поліс страхування, що покриває витрати на лікування від COVID-19.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше