Premium Magawish Suites & Villas зустрічатиме перших гостей вже 15 березня

Автор ProTavel

Rixos відкриває новий розкішний курорт-готель в Хургаді:

Premium Magawish Suites & Villas перших гостей зустріне вже 15 березня.

Концепція «Все включено — Все ексклюзивно» тепер доступна гостям Rixos і на узбережжі Червоного моря в Хургаді — 15 березня тут відкривається новий 5-зірковий курорт — готель Rixos Premium Magawish Suites & Villas.

Розташований в самому центрі Хургади, Rixos Premium Magawish Suites & Villas є архітектурним шедевром площею 255 тис. кв. м. Крім чудових видів, готель пропонує гостям фірмову якість послуг Rixos — від розміщення в першокласних люксах і віллах до сучасних конференц-залів, широкого асортименту їжі і напоїв, занять спортом, дозвілля та розваг світового рівня.

Номерний фонд готелю здатний задовольнити найвибагливіший смак як приватних, так і корпоративних клієнтів. У їх розпорядженні — вибір з 410 люксів і вілл, найменший з яких має площу 53 кв. м. Люкси категорії Lagoon Swim-up Suites мають власний мальовничий садок, басейн і вид на море. При розміщенні на віллах категорій Pool Villas і Executive Pool Villas, гості можуть скористатися послугами особистого дворецького. Корпоративні клієнти можуть проводити конференції і конфіденційні зустрічі в ексклюзивних конференц-залах, VIP-залі та Президентському офісі, обладнаному з урахуванням спеціальних вимог.

Ресторани готелю пропонують гостям найкращі смаки світу. Протягом усього дня гостей чекають страви міжнародної кухні в форматі шведського столу, також в їх розпорядженні 5 вишуканих ресторанів аla carte — турецька La lezar, бразильський La Churrascaria, Salt, Asian, і People’s — кожен зі своїм неповторним меню і атмосферою. У 10 барах, розташованих по всій території готелю, вам запропонують широкий вибір напоїв преміум-класу для будь-якого випадку.

З готелю відкривається панорамний вид на Червоне море з його кришталево-блакитними водами. Поніжившись в теплому морі, можна зануритися в один з 30 найчистіших басейнів, позасмагати на комфортабельному піщаному пляжі, протяжністю 1 км або віддатися релаксу в пляжних альтанках. Діти можуть безпечно насолоджуватися морським купанням, так як пляж розташований на мілководній частині узбережжя, надійно захищеної для розваги самих маленьких.

Rixos Premium Magawish Suites & Villas — законодавець моди в світі відпускних розваг і незабутніх пригод. Гості можуть поліпшити свою фізичну форму в ексклюзивному спортивному клубі або зайнятися екстремальними видами спорту, наприклад, серфінгом або підводним плаванням з аквалангом під керівництвом досвідчених інструкторів. На довершення до всього, готель має власну марину, де можуть зупинятися яхти, поки мандрівники відпочивають в готелі. Є тут і власне кінне ранчо, де гості можуть покататися верхи і відточити навички верхової їзди на кращих конях і великій території.

Маленьким постояльцям готелю не дадуть нудьгувати в дитячому клубі Rixy Kids Club. Поки дорослі насолоджуються розкішшю і релаксом, діти можуть вчитися і займатися ремеслами на розвиваючих курсах, гратися на дитячому майданчику, грати в ігровій кімнаті або танцювати на міні-дискотеці. А коли у них розіграється апетит, ресторан Rixy нагодує малят смачними стравами зі спеціального дитячого меню.

Це справжній оазис для відпочинку, що розширює межі знаменитої турецької гостинності. Побалуйте себе в ексклюзивному Anjana spа різними видами масажу, турецьким хаммамом і косметичними процедурами для зняття стресу і омолодження. Пориньте у світ повного релаксу за допомогою спеціальних spa-пакетів, спрямованих на гармонізацію тіла і душі.

«Ми з радістю ділимося новиною про цей масштабний крок по розширенню нашої присутності в Єгипті. Прагнучи примножити успіхи наших інших готелів в цій країні, ми відкриваємо Premium Magawish Suites & Villas, щоб наші шановні гості мали ще більше можливостей насолодитися відпочинком в атмосфері розкоші і першокласної якості готельних послуг за системою «Все включено — Все ексклюзивно», — повідомив керуючий директор Rixos Hotels Egypt пан Еркан Йилдирим.

Про Rixos Hotels

Rixos Hotels — це стрімко зростаюча мережа преміальних готелів, що набирає все більшої популярності у всьому світі. Група з центром в Анталії сьогодні керує розкішними курортами, віллами і бізнес-готелями в різних регіонах світу, включаючи Туреччину, Європу, СНД, Північної Африки і Близького Сходу.

Готелі Rixos зручно розташовані в першокласних і історичних локаціях. Група Rixos розробила інноваційну методику гостинності, що поєднує в собі традиції і сучасність, яку втілюють в життя 10 000 співробітників компанії.

Вілли Rixos, спроектовані для розкішного довгострокового проживання, оснащені найсучаснішим обладнанням. Власний дворецький і консьєрж доповнюють ексклюзивний сервіс, на якому зупиняють свій вибір найвибагливіші і знамениті мандрівники з усього світу.

Всі готелі Rixos мають оздоровчі центри з турецькими лазнями і прекрасні SPA-центри, що створюють автентичну розслаблюючу атмосферу.

За гостинність, індивідуальний підхід і відмінну кухню готелі Rixos неодноразово удостоювалися престижних міжнародних нагород: American Five Star Diamond Award, Conde Nast, World Travel Awards, Great Hotels of the World. Детальніше на сайті: ru.rixos.com

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше