Air Arabia з 1 березня почне літати з Шарджі в Київ щодня

Автор ProTavel

Air Arabia з 1 березня почне літати між Києвом і Шарджей щодня, повідомили avianews.com в українському представництві авіаперевізника.

Зараз авіакомпанія обслуговує цей маршрут шість разів на тиждень — за винятком понеділків.

Розклад передбачає вильоти в один і той же час в усі дні. Літак злітає в Шарджі о 09:00 і приземляється в Києві о 12:35. Виліт з Києва Air Arabia здійснює о 13:25 з прибуттям до Шарджі о 20:25.

В українській столиці авіакомпанія обслуговується в терміналі D аеропорту Бориспіль.

Аеропорт Шарджі розташований в 40 км від популярного серед українських туристів Дубая. Час в дорозі на машині в центр міста займає 40 хвилин.

В українському представництві Air Arabia avianews.com повідомили, що перед вильотом в ОАЕ пасажир за свій рахунок повинен зробити ПЛР-тест на коронавірус. З моменту здачі аналізу до вильоту з Києва має пройти не більше 96 годин. Тест повинен підтвердити, що пасажир не хворіє.

По прильоту в Шарджу у туриста візьмуть повторний ПЛР-тест на коронавірус. За нього не потрібно платити. Результату аналізу необхідно буде дочекатися в номері готелю.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше