Куршевель відкрив гірськолижну трасу для автомобілістів

Автор ProTavel

Куршевель у французьких Альпах відкрили гірськолижну трасу для автомобілістів. Доступ до неї можливий на автотранспорті, оскільки всі підйомники закриті через пандемію коронавируса, повідомляє телеканал BFMTV. Лижники можуть скотитися по «синьої» трасі Bellecôte, однак піднятися до її початку можна тільки на автомобілі.

Відкриття траси «дозволяє порадувати відпочиваючих», пояснила нововведення директор по маркетингу Courchevel Tourisme Алексія Лайне.

В одній з лижних шкіл курорту розповіли BFMTV, що орендували два мікроавтобуси, щоб перевозити своїх клієнтів. У лижників така ініціатива викликає захват, відзначає телеканал, а ось екологів турбує вплив сервісу на навколишнє середовище.

У лютому через пандемію COVID-19 гірськолижні витяги у Франції будуть закриті, але самі курорти доступні для відпочиваючих. Про це на початку місяця повідомляв державний секретар по туризму Жан-Батист Лемуан, його слова цитувало видання Le Figaro.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше