Heritage Tourism Brands об’єднала свої зусилля

Автор ProTavel

Група Heritage Tourism Brands була сформована ще в кінці 2019 року і була покликана боротися з наслідками протестів в Гонконзі, які вдарили по туристичній галузі. Перед обличчям тривалої пандемії група знову об’єднала свої зусилля, щоб реанімувати ринок гостинності. До групи Heritage Tourism Brands входять такі гонконгські бренди, як Harilela Hotels, The Langham Hotels & Resorts, Mandarin Oriental Hotel Group, Shangri-La Hotels & Resorts, Swire Hotels, The Peninsula Hotels, Wharf Hotels і Cathay Pacific.

Учасники групи постійно обмінюються ідеями, як підняти бізнес з колін в умовах пандемії, і діляться інформацією — наприклад, про недавно звільнених співробітників на випадок, якщо інші захочуть їх найняти. В якості першого кроку група випустила відео, надихаюче жителів Гонконгу закохатися в своє місто. Група розробляє різні пакетні пропозиції для місцевих жителів, якими зможуть скористатися зарубіжні мандрівники після зняття обмежень на поїздки, і домовляються про партнерство з іншими пам’ятками Гонконгу.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше