Відкриття One & Only Portonovi в Чорногорії

Автор ProTavel

1 травня 2021 року відкриття One & Only Portonovi в Чорногорії. Курорт класу ультра-люкс стане першим готелем бренду One & Only в Європі і самим модним напрямком для відпочинку на Адріатичному узбережжі. Частиною неймовірно розкішного One & Only Portonovi стане Chenot Espace — перший в своєму роді wellness-комплекс для гостей, бажаючих вести більш активний, здоровий і збалансований спосіб життя, а також ресторан Sabia by Giorgio Locatelli.

One & Only Portonovi розташований в прекрасній і недоторканою Которской Бухті — ідилічному укритті на Адріатичному узбережжі, в оточенні величних гір. Курорт знаходиться у внесеному до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО Которскій затоці.

123 елегантних номерів, люксів, вілл і приватних резиденцій Private Homes курорту One & Only Portonovi буде відкриватися захоплюючий вид на бухту і гори. У просторих номерах буде власний стильний і сучасний камін, у якого можна буде зігрітися прохолодним ввечері, великі ванні кімнати і широкі вітальні, де достатньо місця для відпочинку, вікна від підлоги до стелі і тераси, де гості зможуть розслабитися, насолоджуючись видами на гори і затоку .

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше