Міжнародний туризм в Ізраїлі відроджується

Автор ProTavel

Ізраїль відновлює міжнародний туризм c березня 2021 року. При цьому ізраїльтяни, які пройшли два етапи вакцинації і отримали «зелений паспорт», зможуть подорожувати без необхідності проходження карантину та здачі тесту ПЛР перед вильотом і після посадки.

Така угода вже укладена з Кіпром, і очікується, що в понеділок, 8 лютого, прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс прибуде до Ізраїлю для обговорення умов, за якими буде відновлений туристичний обмін з Грецією.

Аналогічні переговори Ізраїль веде зараз з Сербією, Сейшельськими Островами, Румунією і Грузією.

«Ізраїль — абсолютний світовий лідер за темпами вакцинації населення. За даними на 4 лютого, першу дозу вакцини проти коронавируса отримали близько 37% всіх громадян країни, другу дозу — приблизно 21%. Ми з оптимізмом дивимося в майбутнє і очікуємо повного відкриття кордонів в середині 2021 року », — Володимир Шкляр, директор департаменту Міністерства туризму Ізраїлю в РФ і СНД, радник Посольства Держави Ізраїль в РФ.

Нагадаємо, що в даний час пасажирське авіасполучення між Ізраїлем та іншими країнами призупинено. Виняток становлять гуманітарні спецрейси.

Ейлат. Фотограф Дафна Таль

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше