Singapore Airlines отримала Діамантову нагороду

Автор ProTavel

Singapore Airlines (SIA) отримала найвищий рівень відзнаки — Діамантову нагороду — як результат аудиту, що проводила асоціація APEX (Airline Passenger Experience Association) спільно з SimpliFlying, компанією стратегічного планування в галузі авіації.

Аудит був здійснений за 58 пунктами у 10 категоріях, включаючи послуги з ПЛР тестування, відстеження багажу, перевірки заходів для безпеки пасажирів під час польоту та в аеропорту, а також оцінку обслуговування партнерами авіакомпанії для отримання цілісної картини щодо захисту пасажирів під час всієї подорожі.

На початку пандемії Covid-19 Singapore Airlines провела всебічний аналіз заходів безпеки пасажирських перевезень та охорони праці своїх співробітників, враховуючи рекомендації медичних експертів та відгуки клієнтів.

SIA ініціювала поширення в індустрії таких стандартів безпеки, як організація безконтактних послуг в аеропорту, навігація пасажирів у великих хабах, цифрові адресні повідомлення про затримку багажу, диджиталізація меню та створення електронної бібліотеки, користування якою можливе через мобільні додатки. 

Окрім НЕРА фільтрів, SIA застосовує антимікробне покриття у салоні літака та дезінфікує кабіни, використовуючи електростатичні розпилювальні машини. 

Під час польоту SIA вимагає від усіх клієнтів та співробітників одягати захисні маски. Льотна команда також повинна носити захисні окуляри та рукавички, а на деяких рейсах одягати захисні халати. 

Після польоту обов’язково замінюється гарнітура, підголів’я крісел, наволочки, простирадла та ковдри. Постільну білизну перуть при високій температурі після кожного використання.

Більше інформації щодо запобіжних заходів впроваджених Singapore Airlines можна знайти тут, а додаткову інформацію про безпеку пасажирських перевезень та охорону праці SIA — тут.

У грудні, першою у світі, SIA також розпочала випробування цифрової перевірки стану здоров’я пасажирів, яка базується на системі Travel Pass IATA (International Aviation Transport Association). Це дозволяє клієнтам надійно зберігати та пред’являти інформацію пов’язану з тестами Covid-19, а також з їх статусом вакцинації у майбутньому. Це допомагає забезпечити виважене відновлення галузі після пандемії Covid-19.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше