Весняні прогулянки з Airelles Gordes, la Bastide

Автор ProTavel

Невелике село Гордий, в центрі якої височить готель-палас Airelles Gordes, la Bastide, може похвалитися багатою історією. Тут встигли побувати кельти, залишивши у спадок своє ім’я: назва Gordes походить від назви племені Vordense, яке затрималося в цьому містечку, побудувавши укріплене поселення. Тут також знаходиться об’єкт національної спадщини — абатство Сенанк, побудоване в 1148 році цистерцианских ченцями, навколо якого влітку цвітуть неймовірної краси лавандові поля, а в самому «серці» Горда височить замок, дата заснування якого сходить до 1031 році. У 16 столітті він був відреставрований, а зараз тут проходять виставки робіт художників, які жили в Горді в різний час, наприклад, Марка Шагала. Печери Палацу Святого Фірміні (Caves du Palais Saint Firmin) в Горді — ще один об’єкт національної спадщини. У цьому загадковому і містичному місці можна знайти багато археологічних артефактів Середньовіччя (млин для оливкового масла, силосна яма, цистерни).

30 квітня 2021 року готель Airelles Gordes, la Bastide відкриється для відвідувачів.

Гостей чекають оновлений спа-центр Sisley, нове весняне меню в ресторанах Clover Gordes і LE TIGrr, а також політ на повітряній кулі над долиною Люберон, поїздка в Русильон, оточений каньйонами охри, на французьких ретро-машинах Citroen 2 CV, прогулянки на конях в «серце» виноградників Люберона.

Для любителів спортивних активностей готель рекомендує покататися на каное і каяках по річці Сорг від села Л’Іль-сюр-Сорг, яку завдяки численним каналам прозвали Французької Венецією, до фонтану Воклюз. З води відкриваються «чепурні» краси види на прованські пейзажі і середньовічні села.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше