Нова косметична лінія і детокс-продукти від Palace Merano, Італія

Автор ProTavel

Один з найвідоміших детокс-центрів світу — італійський Palace Merano, представив нову косметичну лінію Revital. У складі зволожуючих кремів і продуктів по догляду за шкірою обличчя — виключно натуральні активні речовини: джерельна вода з Південного Тіролю, високоякісні фітоекстракти, морські водорості з Бретані, найчистіші ефірні масла і глина. Продукти не тестувалися на тваринах, не містять силіконів, синтетичних барвників та ароматизаторів, парабенів і вазеліну.

За минулі роки Palace Hotel в Мерано створив власний науково-виробничий відділ для розробки продуктів харчування для здоров’я — лабораторію LYOpharm в Больцано, де виробляють протеїни і пептиди найвищої якості. З метою підтримки детокс і оздоровчого ефекту після повернення з Palace Merano додому, в лабораторії створили продуктовий набір «Revital 3Days» — натуральний дієтичний продукт, що дозволяє підтримувати результати дієти і контролювати вагу. У healthy-сумці ви знайдете «корисні» десерти, пюре і крем-супи, смачні і багаті вітамінами і мінералами. Крім того, Palace Merano представив свою власну лінію трав’яних чаїв і настоїв Revital, виробництво яких також знаходиться в лабораторії Lyopharm. Що складаються з натуральних інгредієнтів і біологічно чистих лікарських трав вищої якості, трав’яні чаї Revital Palace Merano є корисними фітотерапевтичними засобами для поліпшення обміну речовин, лімфодренажа і схуднення. Крім того, вони не містять глютену і лактози, а вживати їх можна як в гарячому, так і холодному вигляді.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше