Аюрведичний інтенсив: нова програма лікування і відновлення організму Samana Chikitsa в клініці Kalari Rasayana, Керала, Індія

Автор ProTavel

В індійській аюрведичній клініці в Кералі Kalari Rasayana, в якій до теперішнього моменту можна було пройти тільки Панчкарма — очищення і оздоровлення організму з мінімальним перебуванням 14 днів, тепер представлена ​​програма лікування і корекції способу життя Samana Chikitsa (Шамана Чікітса). Її тривалість — від 7 до 12 днів і підійде така програма тим, кому важко знайти кілька тижнів в інтенсивному робочому графіку, але кому необхідно в короткі терміни очистити і відновити організм, позбутися від симптомів хвороби, зняти стрес і нервову напругу, відновити енергію і сили , а також зміцнити імунітет. Крім того в зв’язку з останніми подіями в світі і посилилися респіраторними захворюваннями, програма також призначена для клієнтів із захворюваннями органів дихання. Сама назва «шамана» походить від дієслова «пригнічувати», тобто завдяки методиці і процедурам «Шамана Чікітса» можна пом’якшити симптоматику захворювання, і використовується вона в основному тоді, коли очищення суворої Панчкарма протипоказано.

«Шамана» складається з спеціально підібраних симптоматичних процедур, включає застосування спеціальних лікарських трав і препаратів, зовнішню терапію, масажі, заняття йогою, медитації, лікувальну дієту, призначені головним лікарем клініки Kalari Rasayana.

Шамана Чікітса включає в себе розуміння динаміки внутрішнього здоров’я пацієнта і його психічного стану (Satwa). На їх основі складається індивідуальний план лікування, прийом ліків і необхідна дієта.

Кому рекомендується пройти цю програму?

Методи програми Samana Chikitsa (Шамана Чікітса) підходять для людей з легкими або середньо-тяжкими формами захворювань, людям з хронічними захворюваннями в процесі загострення, але хто не може з певних протипоказань пройти інтенсивну терапію панчакарма.

Підходить для лікування таких захворювань:

• Цукровий діабет

• Занепокоєння і стрес

• Травні і шлунково-кишкові розлади

• Захворювання органів дихання

• Низький імунітет

• Захворювання опорно-рухового апарату

• Алергічні розлади

• Захворювання печінки

• Зниження і коригування ваги

Аюрведическая клініка Kalari Rasayana має медичний сертифікат NABH і відкрита для лікування, cоблюдає всі протоколи COVID-19. У день прильоту пацієнту необхідно зробити тест на COVID-19, цей додатковий день в очікуванні результатів тестування він проведе в спеціальному приміщенні, і цей день буде надано йому безкоштовно в рамках програми лікування.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше