14 лютого в Парижі, готелі Dorchester Collection

Автор ProTavel

Для тих, хто захоче провести свято наодинці один з одним, паризькі готелі Dorchester Collection підготували ідеальний сценарій. Ранковий сніданок на балкончику розкішного сьюта з видом на Ейфелеву вежу, парні SPA-процедури і особливе меню від знаменитих шеф-кухарів — таке 14 лютого точно запам’ятається на довгий час.

У готелі Le Meurice гостям буде запропоновано спеціальне меню від провідних шеф-кухарів Алена Дюкасса і Аморі Боура, в якому будуть представлені: сальсіфі в поєднанні з чорним трюфелем, морські гребінці з грушею і кардамоном, морський лящ з копченою буряком і естрагоном, філе Джон Дорі з горіхами і оливками, телятина під вишуканим соусом, а також знаменитий десерт у виконанні шеф-кондитера Le Meurice Седріка Гроле. Святкове меню буде доступно з 12 по 14 лютого, яке також можна буде замовити take away або з доставкою додому. Вартість вечері з приємним бонусом у вигляді пляшки шампанського Moet & Chandon складе 180 € на людину.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше