Перший у світі космічний готель в 2025 році

Автор ProTavel

Американська компанія Orbital Assembly Corporation (OAC) в 2025 році почне будівництво станції Voyager, на якій буде перебувати перший в світі космічний готель. За прогнозами компанії, готель зможе прийняти туристів вже в 2027-м, повідомляє The Independent.

Voyager розмістять на низькій навколоземній орбіті. Станція складається з двох кілець: внутрішнє кільце буде працювати як стикувальний вузол, а на зовнішньому розташуються житлові модулі, сонячні панелі, радіатори і система рейкового транспорту. Компанія планує використовувати модулі для різних завдань. Так, NASA може викупити частину модулів для дослідницьких і навчальних цілей, а що залишилися житлові капсули OAC використовує під готель. Місткість космічного готелю складе 400 чоловік. Крім номерів там будуть бари, ресторани і навіть тренажерний зал. Компанія активно шукає інвестиції для будівництва станції. Згідно з даними краудфандінговой платформи Netcapital, OAC вже вдалося залучити $ 1 мільйон.

Orbital Assembly Corporation займається проектуванням, виробництвом та складанням великих конструкцій в космосі. Стартап спеціалізується на будівництві комерційних космічних станцій, платформ для акумулювання енергії Сонця і складів палива. Особливу увагу компанія приділяє методам створення штучної гравітації і космічного туризму. Штаб-квартира OAC знаходиться в місті Ранчо-Кукамонга, Каліфорнія.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше