Довгоочікуване відкриття Live Aqua Beach Resort Punta Cana

Автор ProTavel

Відбулося довгоочікуване відкриття all inclusive курорту «тільки для дорослих» Live Aqua Beach Resort Punta Cana, інвестиції в який склали близько 120 мільйонів доларів США.

Новий об’єкт, що належить люксового бренду Live Aqua Resorts & Residence Club, знаходиться в впевнені-Альто, в 30 хвилинах від Міжнародного аеропорту Пунта-Кани, і обіцяє чималий внесок в розвиток сектора туризму зокрема і місцевої економіки в цілому за рахунок створення 700 прямих і більше 2000 непрямих робочих місць.

Комплекс має в своєму розпорядженні 347 люксами з видом на океан або сад в семи різних категоріях. Басейни є ключовим акцентом, займаючи понад 9 тис. Кв. м., включаючи панорамний басейн з видом на Атлантичний океан. Ландшафтний дизайн курорту, який почав роботу відповідно до програми строгих протоколів безпеки і гігієни під назвою «VIAJA con Confianza» ( «подорожуй впевнено»), передбачає величезну кількість тропічної рослинності і так звані зони «дзен» з садами, водоспадами і гамаками.

Нагадаємо, що володіє курортом Grupo Posadas крім великого портфеля власних об’єктів, також займається орендою і управлінням готелів, курортів і вілл 73 різних брендів. Загальна портфоліо мексиканської компанії охоплює понад 120 готельних об’єктів різних брендів, включаючи Grand Fiesta Americana, Fiesta Americana, The Explorean, Live Aqua і інші.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше