METT Hotels & Resorts Bodrum, Бодрум

Автор ProTavel

Перший готель бренду METT відкриється в Бодрумі вже в травні, а значить саме час планувати нову поїздку до Туреччини. Готель METT Hotels & Resorts Bodrum розташувався в затишній бухті Харемтам (Haremtam Cove) поряд з Мариною і історичним центром Бодрума. До послуг гостей — 72 стильних номери, а також 33 унікальних варіанти розміщення, серед яких сьюти, лофти і вілли.

Дизайн всіх вілл виконаний в приглушених тонах з переважаючими синіми і бежевими відтінками. В інтер’єрі особливу увагу приділено деталям для створення максимально домашньої атмосфери. Наприклад, всі аксесуари з текстилю виконані вручну, а з кімнати є прямий вихід в сад, або на терасу, з якої відкривається захоплюючий вид на Егейське море. До слова, центр Бодрума знаходиться всього в п’яти хвилинах ходьби від METT — це найближчий і максимально комфортний варіант розміщення в місті.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше