Новий готель групи Airelles

Автор ProTavel

«Cерце» Трьох долин »: новий готель групи Airelles — Le Refuge de la Traye в Мерибеле

Готель з’явився в 1982 році, а в 2019 році тут була проведена масштабна реновація з повною реконструкцією і розширенням. Сьогодні в цьому природному заповіднику в горах, можна сховатися від решти світу в автентичних гірських шале в будь-який час року. Дістатися до шале можна на електромобілі або пішки на снігоступах або лижах, а також на вертольоті.

Команда готелю подбала про те, щоб запропонувати гостям високий рівень сервісу і щиру турботу, створивши теплу сімейну атмосферу, в якій кожен відчує себе, як вдома. Refuge de la Traye складається з трьох шале, з’єднаних один з одним підземним коридором. Ви можете вибрати один з п’яти затишних номерів або сьютів з видом на гори. Також готель можна орендувати повністю.

Відправляйтеся досліджувати гори з гідом, влаштуйте пікнік на схилах або повеселитесь, розсікаючи простори на снігоходах. Також Le Refuge de la Traye пропонує катання на санках (спуск біля шале) для дітей і дорослих.

Гостям доступні піші прогулянки на снігоступах і гірські маршрути щоб зануритися в глибини природи. Маршрути адаптовані для всіх і дозволяють побачити всю красу гір.

Подорожуючи всією сім’єю, вам не доведеться турбуватися про дозвілля дітей — в готелі є ігрова зона з настільними іграми і консолями, проводяться майстер-класи в гончарній майстерні, уроки живопису і кулінарні курси.

Після насиченого дня вас чекають місцеві делікатеси від шеф-кухаря La Table de la Traye, включаючи фондю і раклет, а також дегустація французьких вин.

Щоб заповнити сили і зняти стрес, проведіть кілька годин в wellness-просторі готелю. Для підтримки фізичної форми і оздоровлення організму тут використовуються новітні spa-розробки: японська капсульна сауна Iyashi Dôme, гідромасаж Well System, сертифікована медична технологія STENDO, стимулююча кровообіг, фототерапія Mostleds. Хаммам, два джакузі під відкритим небом, молочна ванна і релакс-ліжко, виконана з стогів сіна, а також лікувальний масаж і beauty-процедури гарантують максимальне розслаблення. Spa-програму можна завершити в затишній чайної вітальні, де вам буде представлений вибір місцевих органічних трав’яних чаїв Jardin d’Amélie Blanche, дбайливо зібраних Савойськими фермерами.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше