The Residences в готелі Caesars Palace Dubai

Автор ProTavel

Навесні в Дубаї настає саме ідеальне для життя і відпочинку час — вже досить тепло, щоб спокійно купатися в морі, але ще не так жарко, щоб ховатися від спеки під кондиціонером. Ідеальним варіантом розміщення для довгих сімейних канікул і віддаленої роботи можуть стати апартаменти The Residences в готелі Caesars Palace Dubai, розташовані поруч зі знаменитим колесом огляду на одному з найпопулярніших островів міста Bluewaters.

До послуг гостей — вісімдесят одно-, двох-, трьох- і чотирикімнатних резиденцій, які суміщають в собі зручність готельного номера з затишком невеликої квартири-студії. В апартаментах є абсолютно все для комфортного відпочинку, в тому числі кухня і їдальня, що особливо оцінять сім’ї з дітьми. Завдяки зручній локації поруч з грандіозним готелем Caesars Palace Dubai до всіх знакових ресторанів і магазинів можна дістатися менш ніж за п’ять хвилин.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше