Туристичні об’єднання міста Опатія

Автор ProTavel

European Best Destinations і Forbes вибрали Опатию як одне з 16 найромантичніших європейських місць відпочинку в День святого Валентина

Напередодні Дня святого Валентина, Дня всіх закоханих, European Best Destinations і впливовий американський журнал Forbes вибрали Опатию як одне з 16 найромантичніших місць в Європі.

Опатія будучи сучасним курортом на узбережжі і перлиною затоки Кварнер на березі Адріатичного моря, слід туристичного традиціям, які сягають корінням в 19-те століття. Особливою увагою відзначені унікальні вілли Опатії і готелі, оточений екзотичних садами, парками та морем, а також Знамените виробництво шоколаду.

Йдеться про вибір самого романтичного місця відпочинку на День святого Валентина в Європі, рейтинг складає організація European Best Destination Organization (EBDO), яка у співпраці з Forbes і іншими відомими міровими медіа-агентствами рекламує і знайомить мільйони мандрівників і туристів з усього світу з унікальним місцями відпочинку в Європі.

І дійсно, День святого Валентина як «свято» любові — один з найкрасивіших приводів для відвідування Опатії, а місяць любові відзначений романтичною атмосферою і захоплюючими програмами, посвященними Самим піднесеним людських емоцій. Романтика міста додатково підкреслюється привабливим зовнішнім освітленням, а також сотнями сердець і романтичних посланий, Яким Туристичне об’єднання міста Опатії прикрасила парки, площі і вулиці. Опатія Не тільки до Дня всіх закоханих, а й в течение усього лютого говорить своїм вірним і майбутнім гостям — «Відчуйте любов».

Те, що Опатія викликає великий інтерес, підтверджує той факт, що на майбутні вихідні все одиниці розміщення 11-ти відкритих готелів вже заброньовані. Власники готелів Опатии своїми унікальним пропозиціями на День святого Валентина привернула безліч гостей з цілої Хорватії, який насолоджуватимуться прогулянки по Опатії, по романтично оформленим паркам і знаменитому променаду Лунгомаре, а також для них приготовлені велнес програми і незмінно кращі гастрономічні пропозиції ресторанів готелів.

Романтична Опатія чекає вас!

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше