Hotel Principe di Piemonte

Автор ProTavel

Один з найзнаменитіших готелів Версільской Рів’єри на Тосканском узбережжі Grand Hotel Principe di Piemonte через рік відзначатиме столітній ювілей, а до такої знаменної дати потрібно підготуватися заздалегідь. Тому скориставшись вимушеною паузою в італійському туризмі, гранд-готель закрився на масштабну реновацію, щоб цієї весни постати перед своїми шанувальниками у всій пишноті.

Але, звичайно ж, після реновації головні складові популярності Grand Hotel Principe di Piemonte будуть все також радувати гостей. Джузеппе Манчино — шеф-кухар ресторану «Il Piccolo Principe», якому інспектора червоного гіда Мішлен знову присудили 2 зірки — неодмінно придумає креативне меню, в якому будуть взаємодіяти море і земля. А з висоти секретного панорамного басейну на даху історичної будівлі як і раніше буде відкриватися найграндіозніший вид на пляжі Віареджо і на Апуанські Альпи з іншого боку.

Гості також зможуть вибрати поверх, який буде ближче їм по стилю: паризький шик 18 століття, Ар-деко, колоніальний, ампір (поверх був повністю реновірован в 2020 році) і лаконічний сучасний стиль.

А деякі щасливці зможуть снідати або милуватися заходом з келихом вина з власного балкона або тераси.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше