У Таїланді сектор туризму в пріоритеті по прищеплювальної кампанії

Автор ProTavel

В Таїланд відвантажили першу партію китайської вакцини від коронавируса. Першими щеплення від ковіда отримають медики. Другими за пріоритетністю нарешті названі співробітники туристичного сектора основних курортів країни

Таїланд 24 лютого отримає перші 200 тисяч доз китайської вакцини. За задумом тайської влади, зі щеплення кампанія від коронавируса стартує в березні. Тайський Центр управління ситуацією з COVID-19 (CCSA) оголосив, що регіони і міста, що залежать від туризму, отримають вакцини в пріоритетному порядку.

Офіційний представник CCSA Апісамай Срірангсан заявив на прес-конференції у вівторок, що хоча перші вакцини призначені медикам та іншим найбільш вразливим групам, працівники сфери гостинності та туризму також знаходяться в пріоритеті і включені в розроблюваний план по прищеплювальної кампанії. Однак точні деталі плану він обіцяв представити пізніше.

За повідомленням тайських ЗМІ, 22 лютого відбудеться засідання CCSA, де будуть розглянуті можливі скасування обмеження в регіонах, а також узгоджений план по вакцинації.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше