Рейтинг кращих туристичних напрямків Європи

Автор ProTavel

Експерти порталу European Best Destinations за результатами користувальницького голосування на своєму сайті склали щорічний рейтинг кращих туристичних напрямків Європи.

У дослідженні взяли участь понад 600 000 туристів з 192 країн світу.

Так в рейтингу 2021 року лідирує місто Брага (Португалія), званий також «Португальським Римом». Він отримав перше місце завдяки турботі про навколишнє середовище, високому рівню життя, збереження архітектурних пам’яток і унікальною гастрономії.

Друге місце дісталося Риму італійському, який експерти порталу рекомендують відвідати закоханим парам і сімейним туристам, а третє — хорватському місту Цавтат: він може похвалитися мальовничим історичним центром, самобутньої кулінарією і відмінними можливостями для пляжного відпочинку біля моря. Першу п’ятірку замикають Флоренція (Італія) і Сібіу (Румунія).

Крім того, в ТОП-10 були включені Париж (Франція), грецький острів Кефалінія, Котор в Чорногорії, Долина Соча в Словенії і Канарські острови (Іспанія).

Нагадаємо, в минулорічному рейтингу лідирував французьке місто Кольмар.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше