Шотландія вводить ізоляцію для мандрівників

Автор ProTavel

Шотландія введе обов’язковий період ізоляції для мандрівників, але в той же час сподівається почати процес пом’якшення карантинних обмежень в країні на початку березня, про це повідомляє Reuters.

«Я можу сьогодні підтвердити, що ми маємо намір ввести вимогу карантину для всіх, хто прибуває до Шотландії, незалежно від того, з якої країни вони приїдуть», — сказала глава уряду країни Нікола Стерджен, виступаючи в шотландському парламенті.
Шотландія попросить уряд Великобританії застосувати аналогічний підхід, щоб мінімізувати ризик потрапляння людей з хворобою COVID-19 в Шотландії через кордон з Англією і іншими частинами Великобританії.
Стерджен також сказала, що вона сподівається на поетапне повернення дітей в школи в Шотландії з 22 лютого і можливе поступове скасування карантинних обмежень з початку березня.
Як повідомлялося, за даними Worldometer, в світі виявлено 104 031 036 випадків зараження коронавірусів, померли 2 250 245 осіб, видужали 75 867 883 особи.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше