Проживання в Загребі найчистіше за версією Airbnb і Booking.com!

Автор ProTavel

Загреб, 22 січня 2021 року — Відповідно до недавнього дослідження чистоти житла в європейських столицях, Загреб займає перше місце за рейтингами користувачів на провідних платформах бронювання, Airbnb і Booking.com. Деякі з рецензентів описують своє перебування в столиці Хорватії як «бездоганно чисте» і «бездоганно чисте».

З огляду на, що через пандемію вимоги до гігієни під час подорожей стали ще суворіше, було проведено опитування на основі оцінок користувачів платформ бронювання житла: Airbnb, Booking.com і Tripadvisor. Опитування опублікований британським порталом ShowersToYou.co.uk і заснований на середній оцінці чистоти житла в популярних столицях Європи. У загальному рейтингу 20 найбільш чистих місць в Європі Загреб посів третє місце із середнім рейтингом 4,740, поступившись тільки Лісабону з 4,792 і Празі з майже таким же рейтингом, що і Загреб, 4,741.

«Ми були дійсно щасливі, коли побачили це опитування, і ми дуже задоволені результатом. У той час, в якому ми живемо, гігієна стала особливо важливою, а аспекти здоров’я під час перебування в місці призначення стали одним з основних принципів просування на міжнародному туристичному ринку. Ми дуже раді, що ці оцінки були дані кінцевими користувачами платформ Airbnb.com, Booking.com і Tripadvisor, що надає додатковий авторитет Загребу як безпечного і екологічно чистому курорту. Я хотів би скористатися цією можливістю, щоб привітати загребських постачальників гостинності з цим видатним результатом », — сказала директор Туристичного Співтовариства міста Загребаг пані Мартіна Біненфелд.

Крім того, Загреб отримав найціннішу нагороду на фестивалі туристичних фільмів в Боснії і Герцеговині 2020 року, який проводився онлайн в Сараєво. Нагорода — «Краща культура і спадщина», і Туристичне Товариства міста Загреба отримало її за фільм «Загреб любить тебе». Нагадаємо, що це фільм, який відходить від традиційних рекламних роликів, і він був знятий в березні минулого року, коли на наше місто обрушилися відразу дві катастрофи — пандемія і землетрус. Цей фільм також став центральним елементом всеосяжної кампанії #ZagrebLovesYou, і це п’ята нагорода, котру Туристичне Товариства міста Загреба отримав за нього трохи більше ніж за шість місяців.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше