Еко-програми та оздоровчий туризм: Ізраїль розвиває нові туристичні продукти

Автор ProTavel

На тлі масової вакцинації Ізраїль сподівається відновити в’їзний туризм в середині 2021 року. Уже розроблений спеціальний план, який в даний момент чекає затвердження. Так, наприклад, було запропоновано, щоб туристи пред’являли «зелений паспорт», або сертифікат про одужання, або негативний тест на коронавірус при заселенні в готель. Те ж саме стосується кафе і ресторанів, які зможуть працювати з завантаженням 50% в приміщеннях або повним завантаженням на відкритому повітрі.

Лікувальний туризм стане більш популярним

Якщо говорити про розвиток в’їзного туризму, то, за словами Володимира Шкляра, директора департаменту Міністерства туризму Ізраїлю в РФ і СНД, радника Посольства Держави Ізраїль в РФ, в 2021 році очікується збільшення попиту на оздоровчий туризм на Мертвому морі і лікування в клініках Ізраїлю. Пандемія завдала серйозної шкоди здоров’ю людей, тому вони, ймовірно, захочуть відновити сили і поправити здоров’я.

Самота і медитація в пустелі

Серед туристичних продуктів, які стануть більш популярними — поїздки в пустелю, де можна не тільки побути наодинці з собою і насолодитися безкрайніх зоряним небом, а й активно провести час. Велике задоволення може доставити катання на джипах і на дошках по піщаних дюнах. Ще більшу популярність пріобретет отдих на відкритому повітрі в заповідниках і парках Ізраїлю.

Нові археологічні програми і еко-ініціативи

За словами Діни Розенталь, директора з реклами Управління природи і парків Ізраїлю, туристів в цьому році очікує широка різноманітність программ.Так, наприклад, в національному парку Коразімлюбой мандрівник під керівництвом досвідченого археолога зможе взяти участь в розкопках і знайти стародавні артефакти.

У самому низько розташованого заповіднику Землі Ейнот Цукім можна буде ознайомитися з флорою і фауною регіону Мертвого моря.

Більш того, після відкриття кордонів Управління природи і парків Ізраіляпредлагает туристам, які люблять пригоди, різні волонтерські програми: починаючи від прополки бур’янів і закінчуючи екологічними ініціативами.

Вдоме-палаці царя Ірода «Іродіон» для відвідування відкрилася кімната, в якій за допомогою технології VideoMapping можна побачити світлове шоу на стінах, під час якого «відновлюється» частково втрачене оздоблення приміщення.

Також до відкриття кордонів готується оновлений варіант карти IsraelPass. Вона дозволить заощадити гроші під час відвідин Ізраїлю, надаючи доступ до парків, пам’яток та іншим об’єктам країни.

Мертве море. Фотограф Ітамар Грінберг

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше