Україна і Алжир стрімко активізують партнерство в туристичній сфері.

Автор ProTavel

Алжир зацікавлений в якнайшвидшому укладанні з Україною міжурядової угоди про співпрацю в галузі туризму і традиційних ремесел, яка знаходиться на розгляді сторін.

Про це повідомляє  прес-служба посольства України в Алжирі  за результатами зустрічі посла Максима Субха з новим міністром туризму, традиційних ремесел і сімейного господарства Алжиру Мухаммедом Хаміду. Відзначається, що під час зустрічі алжирський чиновник був, зокрема, ознайомлений з переліком міжнародних туристичних заходів, які плануються до проведення в Україні протягом 2021 роки після нормалізації епідемічної ситуації. У цьому контексті посол висловив надію на участь алжирської міністерської і ділової делегацій в запланованій на кінець березня 2021 року Міжнародною виставці «Україна — подорожі та туризм» UIТT в Києві.

«Алжирський міністр висловив інтерес до напрямку повноважної делегації з метою відвідування вищезазначеного заходу, а також підтвердив налаштованість до залучення українських компаній, що працюють в сфері готельно-рекреаційного бізнесу, до реалізації відповідних проектів з розвитку туристичної інфраструктури Алжиру. Крім цього, міністр підкреслив зацікавленість у якнайшвидшому укладанні з нашою державою міжурядової угоди про співпрацю в галузі туризму і традиційних ремесел, яка знаходиться на розгляді сторін », — йдеться в повідомленні.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше