Санта-Клаус встановив різдвяну ялинку посеред Мертвого моря в Ізраїлі.

Автор ProTavel

Тут завжди панує пожвавлення, і шампанське не перестає литися рікою. Цікаво, яке оригінальне застосування знайшли йому в цьому році. Вірніше, не стільки найпопулярнішому ігристому напою. До нинішніх різдвяних і новорічних свят тут побудували найвищу на Мальдівах 9-метрову плаваючу ялина з більш як 2400 перероблених пляшок шампанського.

Санте пощастило, адже у нього немає кордонів в пересуванні! Але він вірить, що туризм знаходиться на шляху відновлення і кордони поступово почнуть відкриватися для всіх бажаючих. На маленькому соляному острівці Санта встановив вбрану ялинку, а після цього насолоджувався плаванням в знаменитих солоних водах Мертвого моря.

Різдвяна ялинка, проте, не мала жодних шансів вижити в солоній воді, тому Санта відвіз її назад з собою. Санта-Клаус побажав усім здоров’я в цей непростий час і запросив всіх побувати на Мертвому морі, коли це стане можливим.

Фотографії Санти на Мертвому морі заряджені на різдвяний настрій. Чи не правда?

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше