У комплексі преміум-класу Porto Montenegro відкриється знаковий квартал Boka Place

Автор ProTavel

Елітні апартаменти акредитовані для участі в Програмі інвестиційного громадянства, яка передбачає можливість отримання паспорта Чорногорії

Porto Montenegro, флагманський комплексний проєкт, розташований у місті Тіват на березі Которської затоки, представить новий житловий квартал Boka Place.

Boka Place орієнтований на вимогливу публіку, яку зацікавить пропозиція щодо придбання нерухомості за однією з найвишуканіших прибережних локацій Чорногорії. За задумом, це буде не просто житловий комплекс, а місто в місті – із 213 об’єктами нерухомості, включаючи апартаменти під готельним управлінням і приватні резиденції (від студій до дуплексів з трьома спальнями), безліччю ресторанів, галерей, магазинів, скеледромом і першим в Чорногорії велнес-готелем SIRO у новій концепції від Kerzner International.  

Житлова зона Boka Place складатиметься із п’яти будівель, розташованих навколо центральної площі на природній височині, що дасть змогу насолоджуватися навколишніми видами на містечко, марину і затоку.

Знаковим об’єктом стане готель SIRO, основною ідеєю якого є здоровий спосіб життя і хороше самопочуття гостей. Велнес-концепція від Kerzner International, провідного міжнародного оператора преміальних курортів (Atlantis Resorts and Residences и One&Only Resorts), об’єднає фітнес- та готельні послуги.

Мешканці 144 резиденцій Boka Place, що знаходяться під управлінням SIRO, отримають необмежений доступ до ультрасучасних об’єктів готелю, включаючи велнес-центр, 20-метровий басейн з дахом, що складається, гастрономічну лабораторію й інфрачервону сауну. Дизайн апартаментів відповідає концепції готелю: просторі приміщення з відкритим плануванням оформлені в мінімалістичному стилі з використанням екологічних матеріалів, обладнані системою клімат-контролю і мають спеціально відведені зони для стретчингу і фітнесу.

У Boka Place також є 69 приватних резиденцій, які ідеально підійдуть для постійного проживання. Мешканці цих апартаментів матимуть ексклюзивний доступ до панорамного басейну і закритих садів. Їх дизайн передбачає велику кількість природного світла і дарує атмосферу умиротворення й елегантності.

Що важливо, резиденції під управлінням SIRO зареєстровані для участі в Програмі інвестиційного громадянства Чорногорії – унікальної можливості, яку надає уряд країни. Вона доступна до кінця 2021 року для всіх іноземних громадян, які готові зробити внесок в розвиток економіки Чорногорії, і передбачає отримання паспорта в разі придбання акредитованого об’єкта нерухомості вартістю від 450 000 євро і пожертвування до державного фонду розвитку в розмірі 100 000 євро. Громадянство видається протягом шести місяців і відкриває широкі горизонти, включаючи можливість безвізового відвідування 124 країн і додаткові привілеї, зумовлені запланованим вступом країни в Євросоюз до 2025 року.

«Porto Montenegro запрошує відвідувачів поринути в нові враження і «життя по-іншому». Майбутнє тут обіцяє багато цікавого – різноманітність пропозицій у сфері роздрібної торгівлі, гастрономії і культури, а також програму літніх заходів. Дотримуючись тренду workation (суміщення відпустки з роботою), Porto Montenegro пропонує повністю облаштовані робочі зони з видом на пристань, включаючи офісні центри Ozana та Arsenal», – зазначив керуючий директор комплексу Девід Маргасон.

За словами підприємця, Boka Place – це важливий етап розвитку Porto Montenegro, який наповнить новим змістом ідею життя на узбережжі, сприяючи зустрічі найрізноманітніших людей з усіх частин світу, об’єднаних невгамовною жагою жити цікавіше.

Сам комплекс преміум-класу Porto Montenegro, відкритий у 2008 році, у рекордні терміни став синонімом середземноморської розкоші. Розташований в Которскій затоці (об’єкт Світової спадщини ЮНЕСКО), всього за чотири кілометри від аеропорту Тівата, Porto Montenegro зарекомендував себе як ідеальне місце для відпочинку з найбільшою в Середземномор’ї та першою і єдиною мариною з платиновим статусом у світі, містечком яхтсменів з розкішними апарт-комплексами на набережній, п’ятизірковим готелем Regent, бутиками з колекцією преміальних брендів й елітними ресторанами. І це на додачу до 280 сонячних днів на рік, мальовничої берегової лінії протяжністю 293 км, цілорічної програми культурних і спортивних заходів, бездоганного сервісу та безкомпромісного прагнення до досконалості.

Про Porto Montenegro

Porto Montenegro – елітний середземноморський комплекс з яхтовим містечком і мариною в Которскій затоці в Чорногорії. Він був побудований у 2008 році як ультрасучасний проєкт категорії «люкс» з розвиненою інфраструктурою для яхт, їх власників, гостей та екіпажу. Глибоководна марина пропонує 450 причалів і здатна прийняти найбільші морські судна та яхти з усього світу. Містечко налічує понад 320 вже проданих розкішних апартаментів, а також 70 роздрібних пунктів, включаючи ресторани, бари, кафе, магазини і п’ятизірковий Regent Hotel з більш ніж 220 вишуканими люксами й апартаментами. Завдяки курсу на сталий розвиток в комплексі скоро з’явиться новий квартал Boka Place (наразі триває будівництво), який зможе запропонувати 213 приватних резиденцій та апартаментів під управлінням готелю SIRO, який стане першим подібним об’єктом оператора Kerzner International в Чорногорії. Porto Montenegro розташований всього за чотири кілометри від аеропорту Тівата, який щодня обслуговує безліч рейсів з/в великі європейські міста.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше