Travel + Leisure рекомендує туристам поставить Ізраїль на перший рядок поїздок

Автор ProTavel

Популярний американський туристичний журнал Travel + Leisure рекомендує туристам поставить Ізраїль на перший рядок списку майбутніх поїздок. Все це багато в чому завдяки туристичного об’єктів і пам’яток, які недавно відкрилися або, як очікується, відкриються скоро.

По прибуттю до Ізраїлю туриста чекатимуть нові об’єкти і формати розміщення. Наприклад, в готелі мережі Six Senses в долині Арава, відкриття якого заплановано на серпень 2021 року будуть представлені десятки розкішних люксів з приголомшливим видами на пустелю. Це місце ідеально підійде для любителів яскравих вражень: постояльцям будуть запропоновані страви бедуїнському кухні, спа-процедури, катання на верблюдах і гірських велосипедах, спуск на мотузці і багато іншого.

Навесні очікується ще одна значуща відкриття в Яффо — новий готель міжнародної мережі Soho House. Він буде мати у своєму розпорядженні 24 номерами, відкритим басейном і унікальним спа-центром.

Список нових готелів також поповнять: Novo Hotel в Тель-Авіві, готель Sofia Kinneret в Тверія, розташовані в історичній будівлі XIX століття, і готель Fort Tower в районі порту Тель-Авіва, звідки відкривається вид на море.

За межами готелів Ізраїль пропонує безліч історично знакових місць, які під час відсутності туристів стали об’єктами реконструкції. Так було реконструйовано музей Вежа Давида. Проект поновлення обійшовся в мільйони доларів. Були відремонтовані археологічний музей Terra Sancta в Єрусалимі, Який, Який зберігає безліч скарбів католицької церкви, і історична частина міста Мигдаль.

Travel + Leisure також рекомендує пройти туристичної стежкою «Шлях до Еммаус», яка В’ється між церквою Еммаус Нікополіса поруч з парком Канада, проходить через ліс Неві Ілан і досягає центру для відвідувачів Саксум. Очікується, що цей центр буде сприймати християнських паломників і туристів

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше