Туреччина розпочне туристичний сезон з квітня

Автор ProTavel

Також Туреччина в цьому році продовжить реалізацію програми з оздоровлення дітей, батьки яких загинули під час АТО / ООС.

Про це посол України в Туреччині Андрій Сибіга повідомив в Фейсбуці за результатами зустрічі з міністром закордонних справ Туреччини Мевлютом Чавушоглу і міністром туризму Туреччини Мехметом Ерсой, передає Укрінформ.

«Міністр Мехмет Ерсой поінформував про особливості цьогорічного туристичного сезону — орієнтовно в квітні поступово можна очікувати його початок», — написав Сибіга.

Цього року Туреччина продовжить оздоровлювати дітей, батьки яких загинули на сході України.

«Важливу новина повідомив міністр Мевлют Чавушоглу — в цьому році по його особистою ініціативою і підтримки, як і останні п’ять років поспіль, знову будуть оздоровлені діти з України, батьки яких загинули, захищаючи свою Батьківщину», — підкреслив дипломат.

«Навіть в« пандемійний »2020 рік близько 1 млн українських туристів відвідали Туреччину. Наприклад, зараз в регіоні Кайсері на гірськолижному курорті Ерджійес близько 80% іноземних гостей складають громадяни України. Розширюється і географія відвідування — зростає інтерес до пізнавального відпочинку в регіонах, багатих унікальними історичними пам’ятками », — написав Сибіга.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше