Телемедицина Prakriti Shakti, Керала, Індія

Автор ProTavel

Унікальний центр натуропатії та йоги Prakriti Shakti, розташований в індійському штаті Керала, пропонує нову медичну послугу онлайн — відео-консультації, під час яких лікарі Prakriti Shakti проведуть комплексну діагностику вашого стану і запропонують рекомендації щодо поліпшення способу життя, вдосконалення тіла і розуму. Такий формат дистанційного моніторингу стану пацієнта і надання медичних консультацій онлайн назвается «телемедицина».

Телемедицина як явище виникла відносно недавно, це новий спосіб в сформованій епідемічної ситуації взаємодії лікаря з пацієнтом, коли можливості подорожей дуже обмежені.

Як працює телемедицина в Prakriti Shakti:

• 1-й тиждень: вступна відео-консультація з головним лікарем Prakriti Shakti тривалістю 90 хвилин, після якого пацієнтові дадуть докладні рекомендації з лікування, включаючи поради щодо харчування і терапевтичної йоги (в залежності від кожного конкретного випадку). Доктор попросить виконати кілька функціональних тестів і відповісти на безліч питань стосовно здоров’я, способу життя і емоційного стану.

• 2-й тиждень: консультація тривалістю 45 хвилин з демонстрацією йога практик, медитацій і інших практичних рекомендацій для вашого конкретного випадку.

• 3-й тиждень: команда Prakriti Shakti зв’яжеться з вами для моніторингу стану здоров’я. Для лікарів Prakriti Shakti важливо підтримувати взаємодію з пацієнтами, які перебувають вдома, щоб вони відчували себе спокійно, відчували контакт з лікарем і відзначали поліпшення фізичного і психологічного стану.

• 4-й тиждень: протягом 30 хвилин онлайн-консультації ви обговоріть з лікарем прогрес, досягнутий протягом місяця з моменту першої консультації.

Назва центру йоги і натуропатії Prakriti Shakti (пракріті Шакті) перекладається як «сила природи». Тут очищають організм за допомогою цілющих сил природи і йогических практик в оточенні неймовірної краси пагорбів Панчалімеду.

Методи лікування не включають медичні препарати і є неінвазивними. Лікувальні процедури в Prakriti Shakti засновані на 5 головних елементах натуропатічеського лікування: земля (грязьові обгортання), вода (гідротерапія), повітря (дихальні вправи і медитації), вогонь (сонячні ванні) і ефір (різні дієти і детокс), а також включають в себе енергетичну медицину.

Зайва вага, хвороби, викликані стресом, гіпертонія, захворювання серця і нервові розлади, емоційне вигорання, а також загальне омолодження, оздоровлення організму і детокс — ось основні напрямки лікування в Prakriti Shakti.

Методика лікування в пракріті Шакті (Prakriti Shakti) націлена перш за все на пошук першопричини нездужання / захворювання, а не просто усунення симптомів, а також на профілактичне лікування за допомогою особливих натуропатических процедур.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше