Саудівська Аравія продовжує закриття кордонів

Автор ProTavel

Саудівська Аравія залишиться недоступною для іноземних мандрівників ще 3,5 місяці. Влада назвала причини такого рішення і анонсували нові терміни перезапуску в’їзного туризму.

Влада Саудівської Аравії перенесли терміни відкриття кордонів на півтора місяця. Раніше було оголошено, що країна відновить міжнародний туризм з 31 березня 2021 року.

За інформацією офіційного Агентства друку Саудівської Аравії (SPA), заборона на закордонні поїздки для громадян і повне закриття кордонів для міжнародних зберігаються до 17 травня 2021 року мандрівників

Причиною перенесення строків є затримка у поставках потрібної кількості доз вакцини проти коронавируса для масової вакцинації населення, а також «поява нових небезпечних штамів COVID-19».

В останні тижні в Саудівській Аравії спостерігається зростання числа нових щодня виявлених випадків коронавируса. Так, в суботу, 30 січня, було зафіксовано 270 випадків. Всього з початку пандемії число хворих COVID-19 в країні перевищило більш 367 тисяч.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше