День всіх закоханих на Мальдівах, в Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi

Автор ProTavel

Складно уявити більш романтичне місце для святкування Дня Святого Валентина, ніж Мальдівські острови. Провести незабутні вихідні, насолоджуючись мальовничими заходами і вечорами під зоряним небом, можна на одній з вілл готелю Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi.

Для гостей готелю підготували спеціальну програму — день можна почати з розслаблюючих SPA-процедур для двох і аромотерапевтіческого масажу всього тіла в Willow Stream Spa, а на вечір запланувати відокремлений романтичну вечерю на терасі ресторану Azure. Свіжа риба і морепродукти під акомпанемент вин з місцевого льоху — ідеальний фінал незабутнього дня на Мальдівах. Вартість святкового пропозиції для двох стартує від 1500 $.

Любителів активного відпочинку команда готелю запрошує на екскурсію в перший підводний музей на Мальдівах — «Кораларіум», розташований в самому серці лагуни. Арт-інсталяція є шестиметровий куб, наполовину занурений у воду. Щоб дістатися до музею, досить проплисти всього 50 метрів з маскою і ластами по особливої ​​підводного стежці, що з’єднує музей з островом і позначеної шістьма кораловими деревами.

Вам может быть интересно

Этот сайт использует cookie для хранения данных. Продолжая использовать сайт, Вы даете свое согласие на работу с этими файлами. Принять Читать больше